Jeg har en målsetting om å sykle deler av Numedalsruta i sommer. Som en test på dette, syklet jeg fra Kongsberg til Sandvika søndag 6. juni.

For mange vil ikke 75 km være en «langtur», men for meg er det i alle fall en lengre tur. Jeg hadde beregner ca 4 timer på turen, noe som stemte meget bra. Jeg syklet i etapper; Kongsberg-Hokksund – også kalt Sølvveien, Hokksund-Drammen, Drammen-Asker og Asker-Sandvika.

Hva lærte jeg?

Første bud er å være forberedt. Sekken hadde det meste (lappesaker, penger, førstehjelpsaker og mobil), samt vann. Mye vann! Det var varmt – ca 20 grader på turen og jeg hadde fylt opp en 2 liter Camelpack pluss drikkeflaske.  Problemet var at sekken ble noe tung, men den ble jo heldigvis lettere undervegs.

Valg av sykkel (om man har valget): Denne turen kunne jeg fint ha gjennomført med landveisraceren. Jeg angret litt på at jeg ikke tok en sykkel med asfalt dekk – noe jeg hadde mulighet til. Dessuten er jeg ikke helt fornøyd med setet på Fuji sykkelen. Jeg har montert et Selle Italia XR Trans Am, men tror ikke at det er korrekt sete for meg. Jeg visner litt i beina etter noen timer på sykkelen og dette er et klart signal på at setet er feil eller feil justert.

Jeg har redusert lengden på styrestem til 100 mm og har fått en mer «oppreist» stilling. Allikevel merker jeg tydelig et press i håndflatene. Dersom jeg skal sykle enda lengre turer må jeg finne en bedre sittestilling.

Planlegging! En god sykkeltur begynner alltid med solid planlegging. Turen fra Kongsberg har jeg delvis syklet tidligere i mindre etapper. Det er viktig å vite hvor utfordringene ligger og planlegge kreftene deretter. På denne turen hadde jeg «truffet» riktig. Den mentale biten var satt inn på Lierbakkene og strekning fra Asker sentrum opp til Asker kirke. Begge disse klatreøvelsene gikk helt etter planen. Jeg fikk også litt drahjep opp Lierbakkene av en fra Asker sykkelklubb som hadde syklet fra Notodden.

Beste naturopplevelse; østsiden av Eikeren. Her går turen i svakt kupert terreng og fantastisk natur!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.