Jeg har tidligere kommentert KLICKfix og kart fra Castor Forlag. Som nevnt i artikkelen om KLICKfix, har ikke KLICKfix noen nettløsning, ei heller en leverandør i Norge. Jeg måtte derfor ty til mine kontakter i Tyskland.

Leveransen er endelig kommet fram og ble montert på min Fuji. Monteringen var litt vrien, men når jeg endelig fikk det til sitter klipsen helt fast. Jeg hadde tenkt å få til kombinasjonen med kartholder og GPS – noe som viste seg å være vanskelig. Det er mulig at jeg forsøker å montere GPS’n på stanga.

KLICKfix Freeliner kartholder
KLICKfix Freeliner kartholder

Her har jeg satt inn et kartblad fra Castor. Det er god plass til «alle» kartbladene i mappen. Siden kartene fra Castor er plastbelagte, vil regn ikke skape så store problemer.

KLICKfix festesystem
KLICKfix festesystem

KLICKfix har en «clip on» løsning og det er mulig å kjøpe ekstra fester. Det blir nok en «ekstrabestilling» til min tyske venn.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.