Med påmelding på den Lille Styrkeprøven er det ingen vei tilbake, nå må jeg komme igang.

I fjor kom vi inn på 6:05 i MTB klassen, så målet iår må jo være å komme under 6 timer.  Så da har jeg hatt en tur innom XXL for å fornye litt. Først kjøpte jeg en slange for å bytte da fordekket var flatt. Når jeg lette etter lekkasjen viste det seg at det pipla luft ut av ventilen, og ikke selve slangen. Nå viste det seg at den nye slangen var utrustet med en “fransk” ventil, og jeg tenkte umiddelbart å bytte denne i bilventil som jeg har ellers. Men jeg hadde også kjøpt ny pumpe som takler denne ventilen. Og fransk ventil skal være bedre (tettere) enn bilventil. Eller?  Jeg bestemte meg for å sette den på og se hvordan det går. Ulempen er hvis man skal pumpe på bensinstasjon, da er det bilventil som gjelder…

Skikkelig pumpe er et must. Nå har jeg endelig kjøpt ei “gulvpumpe”, og det er jo bare sååå mye bedre enn de småe reservepumpene man har med seg på tur. 349kr på XXL: http://www.xxl.no/sykkelsport/sykkeltilbehoer/pumper/air-tower-2-gulvstaaende-sykkelpumpe-1037227